0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 - 234 ervaringen
Wij kunnen natuurlijk wel roepen dat wij een grote collectie trouwringen hebben om te bekijken, te passen en te voelen. Ook dat wij prachtige trouwringen hebben van goede kwaliteit en een scherpe prijs en dat jullie daarnaast goed advies krijgen in een prettige sfeer en je bij ons altijd slaagt..... maar wat veel belangrijker is wat klanten van ons vinden nadat zij ringen bij ons gekocht en ontvangen hebben!
Jullie willen toch ook zekerheid dat je de juiste keuze maakt om bij óns jullie trouwringen uit te zoeken?
Hierbij een overzicht wat klanten van ons vinden:

Dit overzicht is ook te vinden op de website van The Perfect Wedding 

Klik hier om direct een afspraak te maken of bel 0111-550550

Simon en Carmen - op 16 mei 2024
Nam de tijd voor ons, gaf goede informatie en erg vriendelijk.


Gerard & Lucia - op 12 mei 2024
Wij zijn zeer tevreden, we werden zeer vriendelijk geholpen nam alle tijd grootste plus punt was zeker ook dat je in de avond uren terecht kan. Grote keuze voor ieders portemonnee. Ik raad je zeker aan om hier een kijkje te nemen weet bijna zeker dat je hier gaat slagen Gr. Gerard & lucia


William & Charon - op 30 april 2024
Zeer prettige ervaring bij Trouwringen Zeeland. De communicatie was helder en een afspraak maken op een doordeweekse avond was ook geen probleem. We zijn erg deskunding geholpen en we hebben op een prettige manier het grote aanbod ringen gefilterd tot ons uiteindelijke resultaat. We zijn heel erg blij met onze ringen!


Gert en Carla Jaarsma - op 28 april 2024
Goed geholpen, goed geluisterd naar onze wensen, niet opdringerig. Een goede ervaring! En superleuk dat er een fles bubbels cadeau gedaan werd. Zeker een aanrader.


Sander & Kimberly - op 26 april 2024
De eigenaar nam rustig de tijd en luisterde naar onze wensen. Samen hebben we de perfecte ring voor ons gekozen.


Anoniem - op 25 april 2024
Heel fijn geholpen door Oliver. Luisterde goed naar onze wensen en na het afwijzen van een aantal dingen dachten wij: “oh straks zijn we vervelend” maar van die gedachte waren we snel af. Oliver heeft ons alle mogelijkheden laten zien, niets was te gek en uiteindelijk hebben we onze perfecte ringen gevonden! Oliver, bedankt! :)

Anoniem - op 5 april 2024
Wij hebben de perfecte trouwringen gevonden met behulp van trouwringenzeeland. We konden deze in eigen stijl ontwerpen.


Charlotte - op 5 april 2024
We hebben prachtige ringen uitgezocht bij Trouwringen Zeeland. Er is heel veel keuze en we kregen alle tijd om deze te bekijken. Oliver luistert goed naar je wensen en denkt fijn met je mee. We hebben onze ringen kunnen aanpassen naar onze eigen wens. Alles is mogelijk dus! Je bent alleen in de winkel, dus hij heeft alle aandacht voor je.


Anoniem - op 28 maart 2024
Echt super goed geholpen. We zijn heel blij met onze ringen.


Anoniem - op 26 maart 2024
Zeer vriendelijke man, Denkt mee met wensen en eventueel budget.. Voor ons een hele fijne ervaring.

Toby en Saskia - op 24 maart 2024
Een ontspannen, fijne sfeer en hulp in de vele keuze en mogelijkheden om zelf te ontwerpen. Het is een feestje om je ringen uit te zoeken.


Anoniem - op 22 maart 2024
Zeer goed en vakkundig geholpen door Trouwringen Zeeland...een echte aanrader voor iedereen.....die iets speciaals wilt en zoekt. Wij zijn zeer tevreden .

Hans Mestdagh & Hélène Rossignol - op 15 maart 2024
We vonden Trouwringen Zeeland online en wat ons opviel was het ruime aanbod van Titanium trouwringen die we ter plaatse konden bekijken en passen. We werden telkens zeer hartelijk ontvangen en kregen een zeer goede uitleg, zowel over de voor- als nadelen van Titanium.


Jonan en Frederike - 13 maart 2024
Een geweldige service met een prachtig eindresultaat!


Judith & Mario - 11 maart 2024
Goed geholpen, nam ruim de tijd om tot onze trouwringen te komen. Ook bij het ophalen werd de tijd genomen en kregen we veel uitleg over het onderhoud van de ringen.
Het resultaat van onze wensen was heel mooi!


Yari & Cecilia - 10 maart 2024
Het was voor ons een hele fijne en prettige ervaring! Wij werden goed geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd. Wij zijn heel erg blij met onze trouwringen.

Hugo en Marjanne - 5 maart 2024
Trouwringen Zeeland is flexibel in afspraken waardoor we in de avond konden afspreken. Ruime keuze en goede uitleg over verschillende materialen. Uiteindelijk een heel mooi setje trouwringen uitgezocht die snel geleverd werden. Het was een fijne ervaring en we hebben ringen waar we trots op zijn.

Anoniem - 15 februari 2024
Is flexibel, ieder moment kan je terecht! Trouwringen waren er snel!

Judith en Jasper - 11 februari 2024
Wij hebben van de week onze ringen opgehaald bij trouwringen Zeeland. De afspraak om onze ringen op te halen konden we super snep plannen en ook heel fijn dat het in de avond mogelijk was. We werden hartelijk ontvangen met koffie en een chocolaatje (dit maakte het nog uitnodigender) en hadden de volledige aandacht tijdens het uitzoeken van de ringen. Er was veel keus, maar we kregen gelukkig niet alles te zien, aan de hand van onze wensen kregen wij ringen te zien waar we uit konden kiezen, zo bleef het overzichtelijk. Nadat de ringen uitgezocht waren werd er ook nog goed de tijd genomen om de goede maat uit te zoeken, passen, passen en nog eens passen, na de maat konden we ook nog de graveringen uitkiezen, zo gingen we weg met ringen die helemaal bij ons passte en hadden we een super leuke avond gehad. Ik zou trouwringen Zeeland zeker aanraden als je veel keus wil hebben in ringen en super goede service fijn vind. En onze ringen waren al binnen 3 weken binnen. 1 woord super.

Tinka en Sandor - 6 januari 2024
Oliver heeft ons geweldig geholpen. We hadden niet echt een idee van de mogelijkheden en hij hielp ons enorm met het doorlopen van de opties en de afwegingen die er te maken zijn.


Tom & Margie - op 27 december 2023
Afspraak ter plaatse gemaakt. Op het gemak met een kopje koffie allerlei verschillende ringen kunnen zien en passen. Van tevoren een richtprijs aangegeven en hier is goed rekening mee gehouden. Goede en eerlijke service.


Lucie en Melgert - op 3 december 2023
We werden zeer vriendelijk geholpen, alleen vonden wij het achteraf wel vreemd dat er niet eerst naar een budget gevraagd werd. We hadden een ruime keuze, werden verliefd op de ringen, maar zijn hierdoor wel over ons budget gegaan. Dat gaf toch een beetje een dubbel gevoel.


Familie van den adel - op 2 december 2023
Zeer goed geholpen door de medewerker


Geuze - op 30 november 2023
Na zelf al een ontwerp gemaakt te hebben, goed geholpen met de verdere afhandeling. De ringen waren snel geleverd en zagen er mooi uit. We hebben erg veel zin in om ze te gaan dragen.


Patrick en Irene Verhoeven - op 25 november 2023
Wij zijn zeer vriendelijk en openhartig ontvangen. Na het hebben over onze wensen werden er de bijpassende ring modellen getoond die bij onze wensen passen. Als we nogmaals zouden willen trouwen zou ik zeker weer naar trouwringen Zeeland gaan. We zijn super tevreden met het gehele verloop van begin tot eind.


Rene en Angelique - op 20 november 2023
Wij ontdekten trouwringen zeeland via google en zijn heel tevreden, er is zoveel keus in trouwringen maar Oliver heeft ons heel goed begeleid, hij geeft je persoonlijke aandacht en neemt alle tijd, wij moesten 1,5 uur rijden naar deze winkel maar zijn meer dan tevreden en kunnen trouwringen zeeland dan ook echt aanbevelen aan koppels die willen gaan trouwen.

Vd sloot - op 9 november 2023
Met veel passie voor het vak. We liepen behoorlijk uit in tijd en dit was geen enkel probleem. Heel blij met onze keuze en dat jullie ons daarmee konden helpen.


Sylvana Breijer / Kevin van Akelijen - op 7 november 2023
Het was een fantastische ervaring. Vooraf hadden we al wel een idee wat we wilden, maar hadden nog wat twijfels. Door middel van de afspraak en het passen van verschillende ringen vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Nu we de ringen binnen hebben zijn we helemaal verliefd. Wij zijn 2 hele tevreden klanten!

Martin en Ineke - op 27 oktober 2023
Door het verliezen van een trouwring wilden wij op zoek naar nieuwe ringen. Met ons 25-jarig huwelijk in het vooruitzicht vonden we dat wel een mooi idee. Oliver begreep onze wens heel goed en heeft ons heel goed begeleid bij het vinden van de perfecte ringen. Inmiddels hebben we ze opgehaald en dragen we ze met veel plezier. Dank je wel voor de goede service! 


Toon en Amber - op 14 oktober 2023
Wij hebben een zeer vriendelijk ontvangst gehad en zijn goed begeleid van de keuze van onze ringen tot het lettertype van de gravering in de ringen. Bij het ophalen van de ringen waren wij erg tevreden van het resultaat Tot onze verrassing kregen wij ook nog een presentje mee. Al met al wij zijn zeer tevreden. Bedankt voor de goede service. Groetjes Toon en Amber.


Bas en Ans - op 10 oktober 2023
Goede service en klantvriendelijkheid ten top. De juiste uitleg en een ruim assortiment. Wij wisten al welke ringen we wilden, maar anders waren we ook zeker geslaagd door het ruime assortiment ringen. De ringen waren ook ruim binnen de afgesproken tijd geleverd. Echt top. Een aanrader.


Kees en Anneke - op 2 oktober 2023
We werden leuk ontvangen. Meneer begreep onze wensen en werden leuk en vakkundig geholpen.En op korte termijn was alles tot onze tevredenheid geregeld.


Mario en Cindy - op 24 september 2023
Heel vriendelijke ontvangst, Oliver maakt tijd om te luisteren naar wat je zoekt en heeft veel keuze, wij zijn er enorm tevreden van! Top service !!


Wijnand & Colette - op 23 september 2023
Hele mooie ringen met een top service en een snellere levering dan verwacht.

Anoniem - op 22 september 2023
Wij wisten nog helemaal niet wat voor trouwringen wij wilden, maar Oliver had daar een goede kijk op en heeft ons in alle rust (en niet opdringerig of zo) alle voor en nadelen verteld van de verschillende materialen. Uiteindelijk geslaagd en prachtige platina ringen uitgezocht. Wij kunnen niet wachten om ze om te doen. Ondanks een stukje rijden helemaal top dat we hier geslaagd zijn!


Wendy Jonkers - op 26 augustus 2023
Ruime keus en goede persoonlijke begeleiding bij het kiezen van de ringen.


Anoniem - op 23 augustus 2023
Enorm vakkundig en denkt totaal met je mee. Is het omrijden naar Zeeland zeker waard.


Anne en Frank - op 20 augustus 2023
Super geholpen met het vinden van onze trouwringen!


Gerson & Stephanie Pieter - op 19 augustus 2023
Meneer Wind is echt klantvriendelijk, hij luistert naar je, stelt vragen... legt geen druk op je om een ​​beslissing te nemen, denkt met je mee om dichter bij je trouwringdroom te komen... Hij is gewoon super!

Anoniem - op 19 augustus 2023
Zeer vriendelijk en behulpzaam

Benjamin en José - op 15 augustus 2023
We zijn erg goed geholpen! Er werd veel uitleg gegeven over de diverse soorten en voor en nadelen. Ook word je persoonlijk geholpen zonder dat je in een winkel staat oid. Erg fijn!


Fam van Egmond - op 18 juli 2023
Goede informatie er werd goed naar ons geluisterd en hij was erg vriendelijk. Bij het ophalen van de ring nog een verassing voor ons. Bedankt voor alles.


Eus en Josta - op 14 juli 2023
Na een afspraak gemaakt te hebben werden wij hartelijk ontvangen. Rustig alles bekeken en door goed te luisteren kregen wij ook duidelijk advies. Dat heeft geresulteerd in een hele mooie set trouwringen. De ringen waren vrij snel klaar en hebben wij ze weer opgehaald in Zeeland.Bij de mooie ringen kregen wij ook nog een fles bubbels mee en hebben zij ook nog een felicitatie gestuurd rond de trouwdag. Erg leuk en sympathiek natuurlijk. Dat maak je tegenwoordig niet zoveel meer mee! Verberg


Kim & Rick - op 11 juli 2023
Onwijs goed geholpen, dachten mee, een gigantische collectie en bovendien erg gezellig!


Raymond & Natasja - op 10 juli 2023
Kan niets anders zeggen dan een vriendelijke man met kennis en waarbij je eigen wensen voorop staat. Geen verkoop praatjes maar gewoon onder het genot van een bakkie koffie vele ringen bekijken en uitzoeken. Wij zijn goed geholpen en zijn super maar ook super tevreden met het resultaat.

Onno en Wendy - op 7 juli 2023
We zijn ontzettend tevreden met Trouwringen Zeeland. Ze hebben ons fantastisch geholpen/tewoord gestaan. Prachtige ringen en zeer ruim assortiment. Ze zijn zeer vriendelijk en flexibel qua afspraken. We zouden deze zaak iedereen aanraden!


Rashna / Tiben - op 26 juni 2023
Wij zijn erg blij dat Trouwringen Zeeland een steentje heeft bijgedragen aan de mooiste dag van onze leven! Wij zijn zeer verrast met het eindresultaat. Door onze drukke werkschema’s was de flexibiliteit vanuit Trouwringen Zeeland in één woord geweldig! Buiten dat hadden wij eenhele fijne ervaring met de eigenaar. Toont oprecht interesse en neemt alle tijd voor het mogen uitkiezen tot je de juiste ring hebt gevonden. Wij kregen een warme welkom en we verlieten de deur met een fijn gevoel met als extra een presentje erbij gekregen!


Anoniem - op 22 juni 2023
Oliver heeft ons leuk ontvangen, bracht ons op een dwaalspoor met uitkiezen van de ringen waardoor we nog beter wisten waar we voor wilde gaan. Hij nam ruimschoots de tijd voor ons en alles was ongedwongen. We zijn super blij met onze ringen en snelle service. Dank je wel Oliver.


Ronald en Mies - op 13 juni 2023 - mailbericht
Goedemiddag,
Heel hartelijk bedankt voor de mooie kaart en de lieve gelukswensen. We hadden een heerlijke dag en de ringen staan fantastisch. We hebben echt de juiste keuze gemaakt om ze bij jullie te kopen.


Annemiek en Mark - op 12 juni 2023
We zijn goed geholpen met het uitzoeken van onze ringen en er erg blij mee!


Laura & Michael -op 4 juni 2023
Wat een fijne ervaring hebben wij met trouwringen Zeeland! Het uurtje rijden was voor ons meer dan waard. Olivier heeft ons geholpen bij het vinden van onze prachtige ringen. Hij denkt echt met je mee en geeft hele fijne en nuttige tips. Ook voor het onderhoud van de ringen! Kortom echt een aanrader!!


Kees en Kim - op 30 mei 2023
Met de kennis en kunde van Trouwringen Zeeland zijn wij goed en snel geholpen aan schitterende trouwringen!


Wilco & Heidi - op 27 mei 2023
Professioneel maar toch persoonlijk. We zijn erg fijn geholpen. Ook de ringen waren precies zo als we ze wilde hebben en snel binnen al met al zijn wij heel tevreden.


Anoniem - op 25 mei 2023
Ben je op zoek naar trouwenringen. Ga dan eens langs bij Trouwringen Zeeland. Wij zijn er vriendelijk geholpen en natuurlijk geslaagd.

Patrick & Stella - op 24 mei 2023
Wij hebben een buitengewoon goed ervaring met Trouwringen Zeeland. Er werd de tijd voor ons genomen, goed geluisterd en het resultaat mag er zijn. Ook qua levertijd, alles ruim op tijd.

Farley & Mariëlla - op 16 mei 2023
Wij hebben onze ringen hier uiteindelijk. Het gekke is dat we die ringen ergens anders hadden maar toen niet genomen. Nu kwamen we op hetzelfde uit maar dit voelde veel beter. Hoe je goed geïnformeerd word en je echt welkom voelt. En het is daarna ook echt een dagje uit om het te vieren als je de ringen gevonden hebt. En als je dan terug komt om ze op te halen ga je echt heel erg blij tevreden en gelukkig de deur uit wat zijn wij blij met onze ringen en de service bedankt Oliver! Groetjes Farley en Mariëlla 


Jacqueline en Michael Doyle - op 5 mei 2023
Super goed geholpen door Oliver het was een hele gezellige en ontspannen sfeer om de ringen uit te zoeken.


Anoniem - op 2 mei 2023
Wij zouden iedereen aan raden om daar eens te gaan kijken voor je ringen wij waren snel geslaagd er is een ruime keuze, maar gewoone mensen die er veel verstand van hebben!


Rik & Alexandra - op 28 april 2023
Top geholpen en we kijken er naar uit om ze te kunnen dragen!


Judith & Luís - op 26 april 2023
Gisteravond hebben wij onze trouwringen opgehaald bij Oliver. Wij hebben een super fijne ervaring bij hem gehad, hij loodste ons goed door het proces heen van het uitzoeken van de ringen. Ik ben enorm blij dat wij bij hem zijn terecht gekomen en ik raad hem aan iedereen aan.


Peter Sandra - op 20 april 2023
Wij komen niet uit de buurt maar absoluut geen spijt van de lange rit. Wat zijn wij vriendelijk, professioneel en behulpzaam geholpen. Het fijne van Trouwringen Zeeland is dat je er samen met je partner de tijd krijgt om je trouwringen uit te zoeken. Zoveel keus, er zit voor iedereen wel wat tussen. Echt een aanrader. 

Thomas en Alexandra - op 3 april 2023
Vriendelijke en eerlijke service in een gezellige setting!

Naomi Stouten - op 24 maart 2023
Fijne ervaring en héél goed geholpen. Door de vele keuze raden we iedereen dit aan.


Jeroen & Miranda - op 23 maart 2023
Wij zijn zéér tevreden over Trouwringen Zeeland! Ruime keus, veel ervaring/ kennis, erg behulpzaam en servicegericht. Nemen echt de tijd voor je om de perfecte ring te zoeken. Zeker een aanrader!!

Anoniem - op 22 maart 2023
Prima service, aardige mensen, ontvangen met kopje lekkere koffie. Veel keuze en een snelle levertijd. Top service en 1 jaar garantie: gewoon goed! Aanrader


Rojhat en Lichelle - op 20 maart 2023
Hele mooie ringen, maar belangrijker persoonlijk aandacht.


Anoniem -op 27 februari 2023
Wij zijn enorm tevreden over de klantgerichte verkoop.

Evelyne & Bert - op 13 februari 2023
Het was voor ons wel een eindje rijden om vanuit België naar Zeeland te komen, maar zeker en vast de moeite waard! We waren op zoek naar minder traditionele trouwringen en hebben gevonden wat we zochten. Veel keuze, je kan alle ringen passen en goed advies. Heel tevreden van de service hier!

Willem en Jacqueline - op 13 februari 2023
Netjes geholpen en super snel geleverd. Zeker een aanrader.


Céline & Ferry van Drunen - op 13 februari 2023
Hele fijne zaak! Rustig zitten met een kopje koffie en lekker veel keuze uit verschillende soorten ringen :) het manier van kiezen was ook erg prettig, wij raden ze zeker aan :)


Anoniem -op 6 februari 2023
Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Voor elke prijs en smaak wat wils.


Pieter en Adinda -op 6 februari 2023
Heel blij met onze ringen! We zijn zeer tevreden over de service, was echt top! Ze zijn heel eerlijk en betrouwbaar. Echt een aanrader!


Mitch & Michelleop 16 januari 2023
Eindelijk mogen wij onze prachtige ringen sinds 22-12-2022 dragen! We hebben met plezier de ringen uitgezocht en zijn super goed geholpen door Oliver. Er werd elke afspraak ruim de tijd voor ons genomen en Oliver begreep meteen wat wij zochten. Wij raden iedereen aan hier de trouwringen uit te zoeken!


Erwin &Monique -op 11 januari 2023
Fijne 3 gesprekken gehad met de eigenaar. Er was tijd en ruimte in overvloed ingepland. Er wordt goed geluisterd en meegedacht. Daarbij een zeer ruime keuze. Goed, degelijk en een aanrader. Dank je wel!


Maikel & Mandy  - op 8 januari 2023
Waren laagdrempelig benaderbaar en we hebben er met plezier onze ringen uitgekozen! Denken goed mee over de prijs en kwaliteit waar je naar op zoek bent!


Edwin en Michelle - op 30 december 2022
Veel meer keus dan andere juweliers. Je krijgt alle tijd om de ringen te passen en alles is mogelijk. Hele fijne ervaring en een absolute aanrader.


Corina en Bjorn - op 23 december 2022
De ringen zijn boven onze verwachtingen. De heer die ons heeft geholpen ,weet waar hij over praat en adviseert hierin.

Lilly & Martijn -op 23 december 2022
Wij zijn super geholpen door Oliver met het uitzoeken van onze Trouwringen. Neemt geruim de tijd om de juiste ring te vinden en een gezellig praatje te houden. Financieel gezien een zeer nette prijs voor de ringen betaald.


Sander & Melissa - op 29 november 2022
Wij hadden al wat vooronderzoek gedaan naar wat er in de collectie zat, hier degene uitgepikt welke we in het echt wilden zien. Na uitleg over de materialen in onze keuzes en goede beschrijving van de voor- en nadelen hebben wij een goed gefundeerde keuze kunnen maken. Samen hebben we de uiteindelijke set samengesteld en deze 4 weken later op kunnen halen; helemaal naar onze wens en ideeën. Ook bij ophalen hebben we een goede uitleg gehad over onderhoud van de ringen, wat zeker hulpzaam is. Nogmaals dank voor de goede service; we zijn heel blij met de ringen en de hulp/het advies hierbij. 

Mike & Maaike - op 25 november 2022
Wij zijn erg goed geholpen bij het uitzoeken van onze trouwringen. Veel aanbod en deskundig advies hebben ons geholpen. Wij zijn enorm tevreden en raden iedereen Trouwringen Zeeland aan!


EL Kruize / Louisa ligteneigen - op 15 november 2022
Zaterdag 12-11-2022 hebben wij onze trouwringen opgehaald. zij waren nog mooier dan wij hadden verwacht ! en wat een service... en mooi houten doosje om de ringen in te bewaren tot de grote dag is aangebroken.


Lizzy Oudeman - op 14 november 2022
Wauw, wat een fantastische man is Oliver! Hij heeft perfect naar onze wensen geluisterd en ons geholpen in de zoektocht naar de perfecte trouwringen! Voor iedereen die op zoek is naar eerlijke, fijne en persoonlijke begeleiding en advies bij het zoeken van trouwringen, dit is hét adres.

Hosten - Boogaard - op 11 november 2022
Ik kan niet anders zeggen dan FANTASTISCH EN ECHT EEN AANRADER! We kwamen we praten en vonden de perfecte ringen die echt bij ons passen. Super aardige en behulpzame man en denkt met je mee om de perfecte ringen te vinden. Echt SUPER!


onny en Natascha - op 5 november 2022
Vriendelijk geholpen om afspraak in te plannen. Prettige ontvangst in aangename sfeer. Er wordt royaal de tijd genomen voor je. Er is een uitgebreid assortiment te bekijken. Er wordt op een effectieve manier samen gekeken naar de perfecte trouwring. Als je hier niet kan slagen, dan lukt het nergens. Zeer zeker aan te raden om een afspraak te plannen !


Andrea en danny - op 5 november 2022
Heel goed geholpen, heel geduldig ,samen op zoek naar wat we mooi vonden. Zeer aangename ervaring.


Anoniem - op 11 oktober 2022
Vriendelijk, nam de tijd, veel voorbeelden om te bekijken en ook goed advies over materiaal, opties en maten.


Marijn & Aimée -  op 4 oktober 2022
Heel goed geholpen, fijn contact, veel uitleg en hele snelle service! Heel erg blij met de keuze van onze trouwringen!


Davy en Marloes  - op 26 september 2022
Wij zijn heel erg tevreden over Trouwringen Zeeland. Vanaf het eerste contact hebben wij alles als zeer prettig ervaren. Doordat je niet in een volle winkel zit, is er echt alleen aandacht voor jou. Oliver heeft veel kennis van de verschillende soorten ringen en legt alle voor en nadelen van de materialen uit. Ook luistert hij goed naar je wensen, zowel voor de ringen als voor je budget. Wij kunnen niet wachten als we onze ringen vanaf 22-12-22 kunnen gaan dragen!​​​​​​

Nuijes - op 14 september 2022
Ondanks spoedopdracht zeer klantvriendelijk geholpen en goed geluisterd naar onze wensen.

Anoniem - op  26 augustus 2022
Fijne uitleg over de mogelijkheden en goed inhoudelijk advies met betrekking tot onze wensen.

Anoniem - op 25 augustus 2022
Ruime keuze en er word echt de tijd genomen

Sam & Hank - op 12 augustus 2022
Wij zijn heel tevreden! Goede en vriendelijke service, veel keuze en ruim de tijd genomen. Heel blij met onze ringen. Zeker aan te raden!

Anoniem - op 26 juli 2022
Hele leuke ervaring, gastvrij ontvangen met een bakje koffie. Assortiment heel groot en heel goed geholpen..

Lisa Plomp & Jordi Lievense - op 26 juli 2022
Prettig, Persoonlijk, Deskundig en laagdrempelig contact met Oliver.

den Boer - op 12 juli 2022
Heel blij met onze gekozen trouwringen. Er werd rekening gehouden met onze wensen en fijn meegedacht met een aanpassing (extra steentjes). Afspraken konden snel ingepland worden, fijne communicatie.

Kees & Linda Huisman - op 8 juli 2022
Prettige ontvangst bij Oliver, ruim de tijd genomen en goed en divers advies gekregen. Absolute aanrader!

Leendert en Anke - op 7 juli 2022
Goede service! Blij met het resultaat!

Jacco & Louise - op 5 juli 2022
We waren op zoek naar ringen omdat die van mijn man echt niet mooi meer is en ik die van mij verloren. Binnenkort 25 jaar getrouwd dus tijd voor iets nieuws We zijn perfect geholpen en de keuze viel al snel op 2 paar waar we de keuze uit gemaakt hebben Naam en dubbele datum erin, helemaal blij mee.. Gisteren konden we ze al ophalen en zijn echt super blij ermee

Joris en An - op 29 juni 2022
We kunnen heel kort zijn . Een aanrader voor ieder koppel dat gaat trouwen , zondermeer . Een heel persoonlijke aanpak in de , tochwel niet eenvoudige zoektocht naar "jouw " trouwringen. Het maken van een afspraak is erg eenvoudig en de ringen zijn heel snel klaar ( 4 weken )

Anoniem - op 27 juni 2022
Fijne service en hebben alle prijsklasse ringen !

Tessa Mooijman en Niels Kleinschmidt - op 26 juni 2022
Wij zijn via ThePerfectWedding.nl uitgekomen bij deze leverancier. Voor onze bruiloft waren wij op zoek naar trouwringen die net wat anders zijn dan normaal, omdat we niet het standaard trouwring wilden. We konden al supersnel terrecht, er is veel flexibiliteit in het maken van de afspraak (overdag, avond of weekend) en er wordt echt de tijd voor je genomen. In de afspraak krijg je alle aandacht, wordt goed doorgevraagd naar de ambiance van je bruiloft en de wensen. Wij zijn zelf niet zulke snelle beslissers, maar hadden hier binnen een half uur, met de goede hulp, ringen gevonden die enorm goed bij ons passen. We gingen specifiek hierheen voor het type trouwring wat we uiteindelijk hebben gekozen. Als je, net als wij, iets bijzonders zoekt, zeker een aanrader. Ze hebben hierin, naast de reguliere trouwring, een heel groot aanbod. De ringen waren ook al veel sneller binnen dan gedacht, dus helemaal geen stress of dit op tijd zou zijn voor de bruiloft. Helemaal super, zeker een aanrader!

Marinus en Kim - op 4 juni 2022
Hele goede en vriendelijk service, veel keuze en de mogelijkheid om rustig de ringen te bekijken. Echt top!

Adrie en Angelique - op 1 juni 2022
Op advies van onze vrienden hier terecht gekomen. Vriendelijk, goed advies, en een grote keuzen aan bijzondere ringen. Zeker aan te raden!

Kim en Pieter - op 31 mei 2022
Oliver heeft ons zo goed, leuk en fijn geholpen met onze ringen uitzoeken!

Mike & Arleen - op 30 mei 2022
Wij hadden precies in ons hoofd welke ringen we wilden, toen we die eenmaal voor ons hadden reageerden we niet heel positief. Dit had Oliver in de gaten en kwam met totaal iets anders aanzetten. Hier werden wij wel enthousiast van en hebben zo onze droomringen gevonden waar we van tevoren totaal niet aan hadden gedacht!

Anna en Geert - op 28 mei 2022
Wij zijn zeer goed en professioneel geholpen door Oliver. Hij nam de tijd voor ons en er was veel keuze (alles was mogelijk). Doordat het op afspraak is, ben je ook alleen in de showroom, waardoor je rustig kan kijken/passen. De ringen waren al snel binnen en bij het ophalen kregen we nog uitleg/advies voor het gebruik/onderhoud van de ringen. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Trouwringen Zeeland zeker aanbevelen.

Martijn & Danielle - op 17 mei 2022
Tevreden klant!! Erg goed geholpen, ruim de tijd genomen.

Perry van Tilburg / Kim van Rijs - op 16 mei 2022
Een echte aanrader Wij hebben onlangs hier onze trouwringen gekocht en zijn zeer tevreden. Wat een fijn adres. Voor de meeste is het een aardig stukje rijden misschien, maar zeker de moeite waard. U kunt het na een bezoek aan trouwringenzeeland zelfs combineren met een hapje en een drankje ietsje verder in zierikzee. Een mooi dagje uit. Een heerlijke ontspannen ongedwongen sfeer waar het gaat om u en uw wensen. U bent bij trouwringenzeeland qua keuze dan ook niet gebonden aan de samengestelde ringen sets, wat bij menig juwelierszaak wel het geval is. Ze hebben een zeer ruim assortiment en u kunt ook inprincipe de ringen bij elkaar kiezen die u zelf wilt. U wordt vakkundig geadviseerd en het maakt niet uit welk budget u heeft. Kortom: een echte aanrader als u nog mooie trouwringen zoekt!

Jamie en Fabian - op 14 mei 2022
We konden vlot een afspraak maken. Tijdens de afspraak werd er ruim de tijd voor ons genomen, dat was erg fijn. De informatievoorziening tijdens de afspraken en per e-mail/telefoon was uitgebreid en duidelijk. Wij zijn zeer tevreden over de snelle levering en natuurlijk de uiteindelijke ringen.

Harrold & Monalisa - op 30 april 2022
We zijn erg tevreden. Leuk geholpen, alles netjes zoals afgesproken.

Marcel en Tamara - op 28 april 2022
We hebben een hele fijne ervaring met Trouwringen Zeeland. Ik vond het persoonlijk contact met Oliver heel prettig, hij heeft ons erg fijn geholpen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en uiteindelijk hebben we hele mooie ringen uitgezocht. Deze konden we na 6 weken ophalen, en na een goede uitleg hoe we de ringen het beste kunnen onderhouden en een heerlijke fles Prosecco zijn we heel tevreden de deur uitgegaan. Absoluut een aanrader!

Christian & Lizel - op 28 april 2022
Professioneel, oog voor details, luistert goed naar de wensen van de klant. De relatief kleine winkel vonden wij erg prettig, hierdoor werd het bezoek op een fijne manier persoonlijk. Wij hebben een zeer goede ervaring met Trouwringen Zeeland!

Sughely Decaster/Floydzard Nicia - op 26 april 2022
Geweldige service. Wij zijn heel tevreden

Martijn en Sylvia - op 21 april 2022
Wij zijn erg goed geholpen door Oliver van Trouwringen Zeeland. Hij neemt uitgebreid de tijd voor je en heeft een zeer uitgebreide collectie ringen. Zijn vrouw zorgt ondertussen voor een lekkere bak koffie. Echt een aanrader!

Elsevier - op 16 april 2022
Vandaag onze ringen opgehaald en ze zijn precies zoals wij ze bedoelde. Netjes gegraveerd en verpakt in een mooi doosje. Hele vriendelijke mensen en een goed advies over de ringen en ook over het onderhoud. Echt een aanrader om hier je ringen te kopen. Veel keuze en ook in verschillende prijsklassen

Femke - op 13 april 2022
Super blij met onze dingen! Aanpassingen qua kleuren waren geen enkel probleem.

Edwin en ingrid - op 9 april 2022
Wij zijn zeer tevreden met onze mooie trouwringen van trouwringen Zeeland Oliver weet waar hij over praat en geeft goed advies. Echt een aanrader voor mooie ringen voor een goede prijs. Bedankt Oliver Edwin en ingrid

Femke - op 13 april 2022
Super blij met onze dingen! Aanpassingen qua kleuren waren geen enkel probleem.

Edwin en ingrid -   op 9 april 2022
Wij zijn zeer tevreden met onze mooie trouwringen van trouwringen Zeeland Oliver weet waar hij over praat en geeft goed advies. Echt een aanrader voor mooie ringen voor een goede prijs. Bedankt Oliver Edwin en ingrid

Marco van der leest - op 2 april 2022
Vandaag 2-4-2022 hadden wij een afspraak voor onze trouw ringen super goed geholpen en zijn gelijk geslaagd wij raden deze zeer zeker aan.

Anoniem - op 31 maart 2022
Heel erg fijn geholpen en hebben echt super mooie ringen!!

Anoniem - op 28 maart 2022
Heel goed geholpen! Goede hulp bij het maken van een keuze, snelle levering en duidelijke uitleg bij ophalen! We zijn onwijs blij met onze prachtige ringen!

Jorien & Dennis - op 26 maart 2022
Heel blij dat we hier zijn gaan kijken en gelijk zijn geslaagd voor onze trouwringen :) Hele goede service en kwaliteit. Vandaag de ringen opgehaald en aangezien wij niet uit Zeeland komen, hebben wij de tips van Oliver opgevolgd en hebben genoten van een mooie dag in de omgeving!

Anoniem - op 23 maart 2022
Meer dan tevreden over de hulp, het advies en ook de kwaliteit!

Jaap & Cynthia - op 18 maart 2022
We zijn zo blij dat we bij Trouwringen Zeeland onze trouwringen hebben gekocht; het voegt echt iets toe aan onze trouwdag. Goede voorlichting en ruime keuze in mooie kwaliteit. En, oh ja; lekkere koffie in mooie kopjes.

Anoniem - op 7 maart 2022
We zijn heel tevreden en heel gast vriendelijkheid en heel behulpzaam

Glen & Joline - op 7 maart 2022
Wil je in alle rust trouwringen uitzoeken? Zoek je persoonlijke aandacht? Wil je eerlijk geïnformeerd worden? Wil je een eerlijke prijs? Zoek niet verder. Heel blij met onze ringen en dito service!

Ward en Heleen - op 6 maart 2022
Het ringen uitzoeken was een fijn proces, waarbij er goed werd geluisterd naar onze wensen. Ook werd er ruim de tijd genomen en was de aanpak erg persoonlijk.

Lenneke Smalheer - op 21 februari 2022
Geweldige service. Een eerlijke winkel waar ze echt kennis van zaken hebben. Ze eerlijk zijn over wat wel en niet verstandig is qua materiaal en werk wat je doet enz. Een geweldige ervaring hebben we gehad. Vooral vonden we het concept dat als je daar ben er niemand anders is en alle aandacht en hulp aan jou gericht, erg prettig.

Annemarie en Kevin Grollee - op 16 februari 2022
Nadat we warm verwelkomt waren hebben we rustig onze wensen en ideeën kunnen bespreken. Er werd goed geluisterd en gelijk meegedacht welke richting we op konden gaan met ons budget. Het resultaat mag er zeker zijn we zijn onwijs blij met onze ringen en hebben ze super snel in huis gekregen.

Dirk-Jan & Ellis - op 12 februari 2022
Snelle en professionele service, met persoonlijke aandacht. Zeker een aanrader!

Anoniem -  op 11 februari 2022
Erg goed geholpen met de verlovingsring en in de informatievoorziening van mogelijke trouwringen

Eric & Sidney - op 4 februari 2022
Ik vind het een fijne trouwringen winkel, en ik zou het zeker aanraden! . En hij legt alles goed uit. En is een super fijne man, ik ben blij met onze trouwringen. Goeie kwaliteit , en mooie sieraad. En ook een mooie letter en datums in de ringen!

Leroy en Bianca - op 24 januari 2022
Wij hebben trouwringen Zeeland uitgekozen vanwege de grote collectie aan ringen en de duidelijke prijs aangeving en vooral ook dat het betaalbaar is. We zijn goed geholpen en geïnformeerd en zijn geslaagd met een mooi paar trouwringen!!! Nu wachten tot juli op de grote dag.

d'hondt - op 20 januari 2022
hele mooie trouwringen hebben we laten leveren super bij zijn we

Moniek & Jort - op 18 januari 2022
Fantastisch geholpen. Neemt de tijd, luistert goed naar de wensen. Wij hadden een spoedopdracht en keurig op tijd binnen. Zeer flexibel met afspraken maken en een goede nette afhandeling. Kortom een zeer prettige ervaring en aan te raden voor iedereen.

Menno de Rooij en Saskia Hendriks - op 13 januari 2022
Alles, maar dan ook alles is uitstekend geregeld, van A tot Z. We zijn ontzettend blij met onze ringen. Wij raden paren zeker aan om eens te kijken bij hun.

Niels & Marjolein - op 17 december 2021
Goede service en erg behulpzaam. Vooral hele persoonlijke aandacht! Dit ervaarden wij als erg fijn. Daarnaast hebben we hele mooie ringen gekocht, waar we erg blij mee zijn!

Thomas & Rachella - op 7 december 2021
Geweldig goed geregeld. Veel keuze en zelf vonden we het prettig dat we uitkozen zonder in 1e instantie de prijs te weten zodat we op basis van smaak onze ringen konden uit kiezen. Zeer goede service en uitleg.

Mitchel & Joke - op 7 december 2021
Wij gingen er helemaal blanco in, en door de goede advies en tips hebben we onze ringen gekozen. Inmiddels hebben we onze ringen opgehaald en ze zijn nog mooier dan verwacht. Ze nemen de tijd voor je, en ze verstaan hun vak.

Anoniem - op 5 december 2021
Super mooie ringen wij zijn er helemaal happy mee.

Evert en Renée de Rijke -  op 5 december 2021
Ruim assortiment in een brede prijscategorie. Vriendelijk ontvangst met koffie en thee. Evert & Renée

Vincent en Sabina - op 28 november 2021
Goede services en veel kennis van zijn producten legt alles goed uit. Neemt de tijd om naar de wensen te luisteren en alles te laten zien, de keuze is reuze ruime voorraad van allerlei soorten en samenstellingen.

Sheila de Delano de Blok - op 10 november 2021
Fantastische service bij Trouwringen Zeeland. Vanaf het eerste contact alles netjes tot in de puntjes verzorgt. Wij moesten er een stukje voor rijden, maar het is het zeker waard. Een heel ruim aanbod van allerlei ringen van modern tot klassiek. Olivier neemt de tijd voor je en laat je als het moet al zijn ringen zien totdat je je ultieme trouwring heb gevonden met een leuk presentje op het eind. Wij kunnen niet anders zeggen dan 5 sterren voor trouwringen Zeeland.

Anoniem - op 7 november 2021
Super goed geholpen bij Trouwringen Zeeland. Mooie ringen en snel geleverd.

Marc en Mariëlle de Rooij - op 6 november 2021
We zijn vriendelijk ontvangen en met een goede service zijn wij tevreden naar huis gegaan. Binnen 3 weken onze ringen kunnen ophalen en helemaal blij met het eindresultaat van onze ringen. Zeker de moeite waard om een afspraak te maken.

Andres en Lisa - op 30 oktober 2021
Het uitzoeken van trouwringen in Zeeland is een absoluut feestje. Er is zo ongelooflijk veel keuze, in elke stijl is er keuze en niets is onmogelijk. We hebben gekozen voor een ring in witgoud, daar waar het origineel bicolour was. We zijn super fijn geholpen, er is de tijd voor ons genomen en zo’n prachtig resultaat! Kortom, zeker de moeite waard om een ritje naar Zeeland te maken als je alle keuze op één plek wil.

Stefan en Linda - op 20 oktober 2021
Met behulp van Oliver hebben we onze prachtige ringen uitgekozen. Oliver neemt alle tijd en voelt goed aan wat de wensen zijn. Na een gezellige middag zoeken, mochten we na 3 weken weer terugkomen om de ringen op te halen. Echt een aanrader!!!

Claudia Dalacu - op 10 oktober 2021
Super mooie plek en fijne kundige persoon. Het was gezellig! En binnen een relatief korte tijd, prachtige ringen uitgezocht! TOP

Marcel en Angela - op 3 oktober 2021
Gisteren hebben we onze trouwringen opgehaald. Ze zijn prachtig. Precies wat we wilden. Door de deskundige adviezen van Oliver kwamen we uit bij de ringen die bij ons pasten. De huiselijke sfeer bij het uitzoeken van de ringen was heel prettig. Dank je wel Oliver!

Anoniem - op 3 oktober 2021
Aardige mensen. een gastvrij ontvangst. Luisterend oor. Ruime keuze.

Peter & Bianca - op 27 september 2021
een prachtige locatie! we werden zeer vriendelijk ontvangen. zowel bij het uitzoeken als bij het ophalen goede informatie. met als afsluiting prachtige ringen en een mooie attentie om er een prachtige dag van te maken

Arinda en Henno - op 21 september 2021
We zijn fijn geholpen bij trouwringen zeeland. Ondanks wat keuzestress hebben we uiteindelijk schitterende ringen uitgekozen die helemaal passen bij onze stijl. Zelfs van 2 verschillende leveranciers. Dat is helemaal geen probleem.

Angelique en niels - op 19 september 2021
Wij zijn heel erg tevreden met onze ringen, er werd goed geluisterd naar onze wensen en er is een ruim assortiment. Wij raden het iedereen aan om hier ringen uit te gaan zoeken

Anoniem - op 12 september 2021
Zeer goed en vakbekwaam geholpen. Super tevreden , een echte aanrader voor aanstaande bruidsparen.

Gijs en Manon - op 11 september 2021
Wij zijn goed geholpen bij het uitzoeken van onze trouwringen. Uitleg was duidelijk over wat er wel en niet mogelijk was met de ringen van onze keuze. Communicatie over de levering en het maken van een afspraak verliepen soepel.

Brandon & Anouk - op 28 augustus 2021
Olivier is echt een vakman met kennis. We zijn goed geholpen en het eindresultaat is fantastisch. Wij raden Trouwringen Zeeland aan!

Pascal en Linsay - op 25 augustus 2021
Vriendelijk en behulpzaam. Wij hadden het gevoel dat de tijd voor ons genomen werd. Ook als leuke aanvulling een fles 0,0 bubbels mee gekregen omdat wij in verwachting zijn. Wij waren aangenaam verast dat ook hier rekening mee werd gehouden.

Anoniem - op 12 augustus 2021
Super geholpen. Goed assortiment. Ringen zijn mooi. Service top. Dus al met al een aanrader als je trouwringen zoekt. Arie & Christel.

Indy en Ruiz - op 8 augustus 2021
We zijn heel erg blij met de manier van meedenken over onze wensen en met de uiteindelijke ringen.

Megan van Hoof - op 7 augustus 2021
Vandaag mijn trouwring opgehaald ! Super ervaring gehad . Het is knus en echt gefocust op de klant . Absoluut een echte aanrader! Bedankt !!

Voogt - op 5 augustus 2021
Trouwringen waren we nog niet mee bezig.. en oops, nog 6 weken te gaan. Na op internet gezocht te hebben en eigenlijk alleen op deze site, want qua filters vinden wij deze site geweldig!! Duidelijk, overzichtelijk en dus zeer goed te filteren. Daarna een afspraak gemaakt en doordat ze een aantal zaterdagen geen tijd hadden en wij zo kort dag waren. Mochten we op zondag komen. Wat een service. We hebben er een dagje uit van gemaakt en zijn begonnen met de ringen. Een fijn en vriendelijk ontvangst. In een mooie, fijne en huiselijke showroom. Kopje thee en een muffin. Goed en vriendelijk geholpen en plat gezegd geen verkoop praatjes. Niks moet en alles kan. Zeker een aanrader om eens te gaan kijken en met het grootte assortiment kom je zeker met mooie ringen thuis!! 

John en Wilma - op 5 augustus 2021
Wij zijn super goed ontvangen, en de wens die wij hadden is vervult, de ringen zijn prachtig. We werden echt verwend, ik zou zeggen, ervaar het zelf. Het is top.

John en Tamara - op 28 juli 2021
We hebben nu onze prachtige ringen, precies met de materialen die wij wilden hebben. Fantastisch maatwerk en prachtige gravering. Dankzij jullie hebben we nu de unieke ringen die bij ons passen en we met veel plezier gaan dragen.

Patrick van woudenberg &pamela vd toornn - op 24 juli 2021
Zeer vriendelijke zaak . Zeker een aanrader. patrick&pamela

Anoniem - op 19 juli 2021
Dat stukje persoonlijke aandacht met niet alleen focus op de ringen maar juist de focus op de mensen zelf gaf ons de doorslag om hier onze ringen te bestellen. Heel open en toegankelijk en zeer vriendelijk geholpen met lekker bakkie koffie. Dank voor de adviezen en goede en snelle service!

Danny Fortuijn & Suzanne Macaij-Fortuijn - op 9 juli 2021
Fantastisch geholpen door Oliver van Trouwringen Zeeland! Niet helemaal bij ons in de buurt maar zeker de moeite van de anderhalf uur lange rit waard! Hele ruime keuze, en voor alle smaken en budgetten wat moois te vinden. Daarnaast ook enorm behulpzaam en meedenkend (zie zonder hulp maar eens wegwijs te worden met zoveel keuze) en een heel hoog serviceniveau! Op 7-7-2021 zijn de ringen om gegaan. Hele dikke aanrader voor iedereen met trouwplannen! 

Astrid van der velde en michel metz - op 7 juli 2021
Zeer mooie ringen en erg fijn dat de wens vervult is met extra stenen erin super snelle levering en ook nog mooie tips voor de trouwdag.

Corianne & Douwe - op 4 juli 2021
Fijn geholpen bij Trouwringen Zeeland. Oliver is echt geïnteresseerd in de klant! Ze hebben een groot assortiment, maar je wordt goed geholpen bij het maken van de juiste keuze. Top!

Celine & Dennis - op 1 juli 2021
Op 11 Juni konden we langs komen. En na een hele hoop ringen gezien te hebben, hadden we onze ringen besteld. Op 1 Juli werd ik gebeld dat de ringen binnen waren. We konden gelijk langs komen om te kijken hoe de ringen er uit zagen. Super mooi en precies zoals dat we wilde. Super aardig en behulpzaam. Goed meegedacht met wat we wel en niet wilden hebben. We zijn er heel erg blij mee!

Ingrid & Stefan - op 23 juni 2021
Hele fijne zaak, die ook heel flexibel is! Nam alle tijd om ons een selectie van mooie ringen te laten kiezen en hij wist al heel snel wat we wel en niet mooi vonden. En de ringen werden ook nog eens sneller geleverd dan verwacht en we gingen naar huis met onze ringen en nog een extra cadeautje :)

Richard en Monique Koose - op 22 juni 2021
Prachtige ringen en voor een leuke prijs! Keuze is reuze!

Sander en Anne - op 16 juni 2021
Veel keus, erg vriendelijk en persoonlijk geholpen, er wordt echt de tijd voor je genomen. Echt een aanrader!

Dennis en Elise - op 16 juni 2021
We zijn heel erg tevreden met onze mooie ringen en de uitstekende service. Zeer flexibel en meedenkend is Oliver. Bedankt nogmaals alles.

Patrick en Jill - op 12 juni 2021
In de avond een mailtje gedaan voor een afspraak, de volgende morgen werden wij al gebeld om een afspraak in te plannen. Wij werden met enthousiasme ontvangen en geholpen met de zoektocht naar onze perfecte trouwringen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en hierbij ook rekening gehouden met ons budget. We zijn goed en eerlijk geïnformeerd en er hing een ongedwongen sfeer. Wij zijn heel tevreden en hebben onze perfecte trouwringen gevonden!

Lusanne Brand - 10 juni 2021
We hebben een erg prettige, relaxte afspraak gehad waarna we enorm tevreden met onze keuze weg gingen! 1e keer ooit dat we ringen gingen bekijken en gelijk geslaagd!

Berend & Lakisha Mallee - op 9 juni 2021
Het warme huiskamergevoel dat we gelijk bij binnenkomst, zelfs aan de telefoon al kregen, is niet te evenaren. Met onwijs veel plezier, kennis en hart voor het vak zijn wij geholpen en hebben wij onze droomringen gevonden. Aanra


test123


Onze service

  • Gratis verzending
  • Levering in Nederland én België
  • Veilig betalen
  • Scherp geprijsd
  • Snelle levering, spoedlevering mogelijk
  • Gratis luxe ringendoos
  • Gespreid betalen mogelijk
  • Uitstekende (na)service
  • Levenslange materiaal garantie
  • Echtheidscertificaat goud en diamant(en)
  • Ook afspraak bij u thuis mogelijk

Contactgegevens

  • Trouwringen Zeeland
  • Postbus 144
  • 4300 AC Zierikzee

Showroom op afspraak:
Kerkring 1
4306 CJ Nieuwerkerk