0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Wij kunnen natuurlijk wel roepen dat wij een grote collectie trouwringen hebben om te bekijken, te passen en te voelen. Ook dat wij prachtige trouwringen hebben van goede kwaliteit en een scherpe prijs en dat jullie daarnaast goed advies krijgen in een prettige sfeer en je bij ons altijd slaagt...
... maar wat veel belangrijker is wat klanten van ons vinden nadat zij ringen bij ons gekocht en ontvangen hebben!
Jullie willen toch ook zekerheid dat je de juiste keuze maakt om bij óns een afspraak te maken?
Hierbij een overzicht wat klanten van ons vinden:


Marco van der leest - op 2 april 2022
Vandaag 2-4-2022 hadden wij een afspraak voor onze trouw ringen super goed geholpen en zijn gelijk geslaagd wij raden deze zeer zeker aan.

Anoniem - op 31 maart 2022
Heel erg fijn geholpen en hebben echt super mooie ringen!!


Anoniem - op 28 maart 2022
Heel goed geholpen! Goede hulp bij het maken van een keuze, snelle levering en duidelijke uitleg bij ophalen! We zijn onwijs blij met onze prachtige ringen!

Jorien & Dennis - op 26 maart 2022
Heel blij dat we hier zijn gaan kijken en gelijk zijn geslaagd voor onze trouwringen :) Hele goede service en kwaliteit. Vandaag de ringen opgehaald en aangezien wij niet uit Zeeland komen, hebben wij de tips van Oliver opgevolgd en hebben genoten van een mooie dag in de omgeving!

Anoniem - op 23 maart 2022
Meer dan tevreden over de hulp, het advies en ook de kwaliteit!

Jaap & Cynthia - op 18 maart 2022
We zijn zo blij dat we bij Trouwringen Zeeland onze trouwringen hebben gekocht; het voegt echt iets toe aan onze trouwdag. Goede voorlichting en ruime keuze in mooie kwaliteit. En, oh ja; lekkere koffie in mooie kopjes.

Anoniem - op 7 maart 2022
We zijn heel tevreden en heel gast vriendelijkheid en heel behulpzaam

Glen & Joline - op 7 maart 2022
Wil je in alle rust trouwringen uitzoeken? Zoek je persoonlijke aandacht? Wil je eerlijk geïnformeerd worden? Wil je een eerlijke prijs? Zoek niet verder. Heel blij met onze ringen en dito service!

Ward en Heleen - op 6 maart 2022
Het ringen uitzoeken was een fijn proces, waarbij er goed werd geluisterd naar onze wensen. Ook werd er ruim de tijd genomen en was de aanpak erg persoonlijk.


Lenneke Smalheer - op 21 februari 2022
Geweldige service. Een eerlijke winkel waar ze echt kennis van zaken hebben. Ze eerlijk zijn over wat wel en niet verstandig is qua materiaal en werk wat je doet enz. Een geweldige ervaring hebben we gehad. Vooral vonden we het concept dat als je daar ben er niemand anders is en alle aandacht en hulp aan jou gericht, erg prettig.

Annemarie en Kevin Grollee - op 16 februari 2022
Nadat we warm verwelkomt waren hebben we rustig onze wensen en ideeën kunnen bespreken. Er werd goed geluisterd en gelijk meegedacht welke richting we op konden gaan met ons budget. Het resultaat mag er zeker zijn we zijn onwijs blij met onze ringen en hebben ze super snel in huis gekregen.

Dirk-Jan & Ellis - op 12 februari 2022
Snelle en professionele service, met persoonlijke aandacht. Zeker een aanrader!

Anoniem -  op 11 februari 2022
Erg goed geholpen met de verlovingsring en in de informatievoorziening van mogelijke trouwringen

Eric & Sidney - op 4 februari 2022
Ik vind het een fijne trouwringen winkel, en ik zou het zeker aanraden! . En hij legt alles goed uit. En is een super fijne man, ik ben blij met onze trouwringen. Goeie kwaliteit , en mooie sieraad. En ook een mooie letter en datums in de ringen!

Leroy en Bianca - op 24 januari 2022
Wij hebben trouwringen Zeeland uitgekozen vanwege de grote collectie aan ringen en de duidelijke prijs aangeving en vooral ook dat het betaalbaar is. We zijn goed geholpen en geïnformeerd en zijn geslaagd met een mooi paar trouwringen!!! Nu wachten tot juli op de grote dag.

d'hondt - op 20 januari 2022
hele mooie trouwringen hebben we laten leveren super bij zijn we

Moniek & Jort - op 18 januari 2022
Fantastisch geholpen. Neemt de tijd, luistert goed naar de wensen. Wij hadden een spoedopdracht en keurig op tijd binnen. Zeer flexibel met afspraken maken en een goede nette afhandeling. Kortom een zeer prettige ervaring en aan te raden voor iedereen.

Menno de Rooij en Saskia Hendriks - op 13 januari 2022
Alles, maar dan ook alles is uitstekend geregeld, van A tot Z. We zijn ontzettend blij met onze ringen. Wij raden paren zeker aan om eens te kijken bij hun.

Niels & Marjolein - op 17 december 2021
Goede service en erg behulpzaam. Vooral hele persoonlijke aandacht! Dit ervaarden wij als erg fijn. Daarnaast hebben we hele mooie ringen gekocht, waar we erg blij mee zijn!

Thomas & Rachella - op 7 december 2021
Geweldig goed geregeld. Veel keuze en zelf vonden we het prettig dat we uitkozen zonder in 1e instantie de prijs te weten zodat we op basis van smaak onze ringen konden uit kiezen. Zeer goede service en uitleg.

Mitchel & Joke - op 7 december 2021
Wij gingen er helemaal blanco in, en door de goede advies en tips hebben we onze ringen gekozen. Inmiddels hebben we onze ringen opgehaald en ze zijn nog mooier dan verwacht. Ze nemen de tijd voor je, en ze verstaan hun vak.

Anoniem - op 5 december 2021
Super mooie ringen wij zijn er helemaal happy mee.

Evert en Renée de Rijke -  op 5 december 2021
Ruim assortiment in een brede prijscategorie. Vriendelijk ontvangst met koffie en thee. Evert & Renée

Vincent en Sabina - op 28 november 2021
Goede services en veel kennis van zijn producten legt alles goed uit. Neemt de tijd om naar de wensen te luisteren en alles te laten zien, de keuze is reuze ruime voorraad van allerlei soorten en samenstellingen.

Sheila de Delano de Blok - op 10 november 2021
Fantastische service bij Trouwringen Zeeland. Vanaf het eerste contact alles netjes tot in de puntjes verzorgt. Wij moesten er een stukje voor rijden, maar het is het zeker waard. Een heel ruim aanbod van allerlei ringen van modern tot klassiek. Olivier neemt de tijd voor je en laat je als het moet al zijn ringen zien totdat je je ultieme trouwring heb gevonden met een leuk presentje op het eind. Wij kunnen niet anders zeggen dan 5 sterren voor trouwringen Zeeland.

Anoniem - op 7 november 2021
Super goed geholpen bij Trouwringen Zeeland. Mooie ringen en snel geleverd.

Marc en Mariëlle de Rooij - op 6 november 2021
We zijn vriendelijk ontvangen en met een goede service zijn wij tevreden naar huis gegaan. Binnen 3 weken onze ringen kunnen ophalen en helemaal blij met het eindresultaat van onze ringen. Zeker de moeite waard om een afspraak te maken.

Andres en Lisa - op 30 oktober 2021
Het uitzoeken van trouwringen in Zeeland is een absoluut feestje. Er is zo ongelooflijk veel keuze, in elke stijl is er keuze en niets is onmogelijk. We hebben gekozen voor een ring in witgoud, daar waar het origineel bicolour was. We zijn super fijn geholpen, er is de tijd voor ons genomen en zo’n prachtig resultaat! Kortom, zeker de moeite waard om een ritje naar Zeeland te maken als je alle keuze op één plek wil.

Stefan en Linda - op 20 oktober 2021
Met behulp van Oliver hebben we onze prachtige ringen uitgekozen. Oliver neemt alle tijd en voelt goed aan wat de wensen zijn. Na een gezellige middag zoeken, mochten we na 3 weken weer terugkomen om de ringen op te halen. Echt een aanrader!!!

Claudia Dalacu - op 10 oktober 2021
Super mooie plek en fijne kundige persoon. Het was gezellig! En binnen een relatief korte tijd, prachtige ringen uitgezocht! TOP

Marcel en Angela - op 3 oktober 2021
Gisteren hebben we onze trouwringen opgehaald. Ze zijn prachtig. Precies wat we wilden. Door de deskundige adviezen van Oliver kwamen we uit bij de ringen die bij ons pasten. De huiselijke sfeer bij het uitzoeken van de ringen was heel prettig. Dank je wel Oliver!

Anoniem - op 3 oktober 2021
Aardige mensen. een gastvrij ontvangst. Luisterend oor. Ruime keuze.

Peter & Bianca - op 27 september 2021
een prachtige locatie! we werden zeer vriendelijk ontvangen. zowel bij het uitzoeken als bij het ophalen goede informatie. met als afsluiting prachtige ringen en een mooie attentie om er een prachtige dag van te maken

Arinda en Henno - op 21 september 2021
We zijn fijn geholpen bij trouwringen zeeland. Ondanks wat keuzestress hebben we uiteindelijk schitterende ringen uitgekozen die helemaal passen bij onze stijl. Zelfs van 2 verschillende leveranciers. Dat is helemaal geen probleem.

Angelique en niels - op 19 september 2021
Wij zijn heel erg tevreden met onze ringen, er werd goed geluisterd naar onze wensen en er is een ruim assortiment. Wij raden het iedereen aan om hier ringen uit te gaan zoeken

Anoniem - op 12 september 2021
Zeer goed en vakbekwaam geholpen. Super tevreden , een echte aanrader voor aanstaande bruidsparen.

Gijs en Manon - op 11 september 2021
Wij zijn goed geholpen bij het uitzoeken van onze trouwringen. Uitleg was duidelijk over wat er wel en niet mogelijk was met de ringen van onze keuze. Communicatie over de levering en het maken van een afspraak verliepen soepel.

Brandon & Anouk - op 28 augustus 2021
Olivier is echt een vakman met kennis. We zijn goed geholpen en het eindresultaat is fantastisch. Wij raden Trouwringen Zeeland aan!

Pascal en Linsay - op 25 augustus 2021
Vriendelijk en behulpzaam. Wij hadden het gevoel dat de tijd voor ons genomen werd. Ook als leuke aanvulling een fles 0,0 bubbels mee gekregen omdat wij in verwachting zijn. Wij waren aangenaam verast dat ook hier rekening mee werd gehouden.

Anoniem - op 12 augustus 2021
Super geholpen. Goed assortiment. Ringen zijn mooi. Service top. Dus al met al een aanrader als je trouwringen zoekt. Arie & Christel.

Indy en Ruiz - op 8 augustus 2021
We zijn heel erg blij met de manier van meedenken over onze wensen en met de uiteindelijke ringen.

Megan van Hoof - op 7 augustus 2021
Vandaag mijn trouwring opgehaald ! Super ervaring gehad . Het is knus en echt gefocust op de klant . Absoluut een echte aanrader! Bedankt !!

Voogt - op 5 augustus 2021
Trouwringen waren we nog niet mee bezig.. en oops, nog 6 weken te gaan. Na op internet gezocht te hebben en eigenlijk alleen op deze site, want qua filters vinden wij deze site geweldig!! Duidelijk, overzichtelijk en dus zeer goed te filteren. Daarna een afspraak gemaakt en doordat ze een aantal zaterdagen geen tijd hadden en wij zo kort dag waren. Mochten we op zondag komen. Wat een service. We hebben er een dagje uit van gemaakt en zijn begonnen met de ringen. Een fijn en vriendelijk ontvangst. In een mooie, fijne en huiselijke showroom. Kopje thee en een muffin. Goed en vriendelijk geholpen en plat gezegd geen verkoop praatjes. Niks moet en alles kan. Zeker een aanrader om eens te gaan kijken en met het grootte assortiment kom je zeker met mooie ringen thuis!! 

John en Wilma - op 5 augustus 2021
Wij zijn super goed ontvangen, en de wens die wij hadden is vervult, de ringen zijn prachtig. We werden echt verwend, ik zou zeggen, ervaar het zelf. Het is top.

John en Tamara - op 28 juli 2021
We hebben nu onze prachtige ringen, precies met de materialen die wij wilden hebben. Fantastisch maatwerk en prachtige gravering. Dankzij jullie hebben we nu de unieke ringen die bij ons passen en we met veel plezier gaan dragen.

Patrick van woudenberg &pamela vd toornn - op 24 juli 2021
Zeer vriendelijke zaak . Zeker een aanrader. patrick&pamela

Anoniem - op 19 juli 2021
Dat stukje persoonlijke aandacht met niet alleen focus op de ringen maar juist de focus op de mensen zelf gaf ons de doorslag om hier onze ringen te bestellen. Heel open en toegankelijk en zeer vriendelijk geholpen met lekker bakkie koffie. Dank voor de adviezen en goede en snelle service!

Danny Fortuijn & Suzanne Macaij-Fortuijn - op 9 juli 2021
Fantastisch geholpen door Oliver van Trouwringen Zeeland! Niet helemaal bij ons in de buurt maar zeker de moeite van de anderhalf uur lange rit waard! Hele ruime keuze, en voor alle smaken en budgetten wat moois te vinden. Daarnaast ook enorm behulpzaam en meedenkend (zie zonder hulp maar eens wegwijs te worden met zoveel keuze) en een heel hoog serviceniveau! Op 7-7-2021 zijn de ringen om gegaan. Hele dikke aanrader voor iedereen met trouwplannen! 

Astrid van der velde en michel metz - op 7 juli 2021
Zeer mooie ringen en erg fijn dat de wens vervult is met extra stenen erin super snelle levering en ook nog mooie tips voor de trouwdag.

Corianne & Douwe - op 4 juli 2021
Fijn geholpen bij Trouwringen Zeeland. Oliver is echt geïnteresseerd in de klant! Ze hebben een groot assortiment, maar je wordt goed geholpen bij het maken van de juiste keuze. Top!

Celine & Dennis - op 1 juli 2021
Op 11 Juni konden we langs komen. En na een hele hoop ringen gezien te hebben, hadden we onze ringen besteld. Op 1 Juli werd ik gebeld dat de ringen binnen waren. We konden gelijk langs komen om te kijken hoe de ringen er uit zagen. Super mooi en precies zoals dat we wilde. Super aardig en behulpzaam. Goed meegedacht met wat we wel en niet wilden hebben. We zijn er heel erg blij mee!

Ingrid & Stefan - op 23 juni 2021
Hele fijne zaak, die ook heel flexibel is! Nam alle tijd om ons een selectie van mooie ringen te laten kiezen en hij wist al heel snel wat we wel en niet mooi vonden. En de ringen werden ook nog eens sneller geleverd dan verwacht en we gingen naar huis met onze ringen en nog een extra cadeautje :)

Richard en Monique Koose - op 22 juni 2021
Prachtige ringen en voor een leuke prijs! Keuze is reuze!

Sander en Anne - op 16 juni 2021
Veel keus, erg vriendelijk en persoonlijk geholpen, er wordt echt de tijd voor je genomen. Echt een aanrader!

Dennis en Elise - op 16 juni 2021
We zijn heel erg tevreden met onze mooie ringen en de uitstekende service. Zeer flexibel en meedenkend is Oliver. Bedankt nogmaals alles.

Patrick en Jill - op 12 juni 2021
In de avond een mailtje gedaan voor een afspraak, de volgende morgen werden wij al gebeld om een afspraak in te plannen. Wij werden met enthousiasme ontvangen en geholpen met de zoektocht naar onze perfecte trouwringen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en hierbij ook rekening gehouden met ons budget. We zijn goed en eerlijk geïnformeerd en er hing een ongedwongen sfeer. Wij zijn heel tevreden en hebben onze perfecte trouwringen gevonden!

Lusanne Brand - 10 juni 2021
We hebben een erg prettige, relaxte afspraak gehad waarna we enorm tevreden met onze keuze weg gingen! 1e keer ooit dat we ringen gingen bekijken en gelijk geslaagd!

Berend & Lakisha Mallee - op 9 juni 2021
Het warme huiskamergevoel dat we gelijk bij binnenkomst, zelfs aan de telefoon al kregen, is niet te evenaren. Met onwijs veel plezier, kennis en hart voor het vak zijn wij geholpen en hebben wij onze droomringen gevonden. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer dan een stukje metaal om de vinger

De smit - op 5 juni 2021
Super goed geholpen. Zeker met een man die niet van winkels houd is dit een goede keuze. Oliver gaf goed advies, nam de tijd en had begrip voor onze wensen.

cathy den boer /ger marijnissen - op 22 mei 2021
goede prijs en goede service klant gericht en zeer vriendelijk

Odine en cora - op 20 mei 2021
Er word hier echt de tijd voor je genomen wat echt superfijn is. Ook de huiselijke sfeer en dat je als koppel alleen zit met hun zonder andere klanten hebben wij als bijzonder prettig ervaren.

Chantal & Rudi - op 19 mei 2021
We zijn keurig geholpen met een paar prachtige ringen. Op naar de bruiloft!

Timon & Jonieke - op 10 mei 2021
We zijn via deze website in contact gekomen met Trouwringen Zeeland. Toen we een aanvraag hadden gedaan om een afspraak te maken, werden we zeer snel gebeld en konden we een afspraak inplannen. De buitenkant van het pand in Zeeland doet niet vermoeden hoe het er vanbinnen uitziet: we werden welkom geheten in een zeer sfeervolle en gemoedelijke ruimte onder het genot van een lekkernij uit de streek. Vervolgens was er ruim de tijd om de grote collectie te bekijken en voorzag meneer Wind ons van passend advies, zonder ons een kant op te duwen of zijn mening ongevraagd te geven. Hij had snel in de gaten wat onze wensen waren, en hielp ons om uiteindelijk de keuze tussen twee favoriete ringen te maken. Vorige week hebben we onze trouwringen opgehaald en zijn heel blij met de kwaliteit, de inscriptie en het feestelijke moment. We bevelen daarom Trouwringen Zeeland van harte bij iedereen aan! 

Sander en Celine - op 2 mei 2021
Keurig advies en een mooi en groot aanbod trouwringen!

Ewoud en Esther - op 1 mei 2021
Super veel keuze, goed geholpen en snelle levering. We zouden het zeker aanbevelen.

Martijn en Suzanne - op 1 mei 2021
Heel fijn geholpen en het was echt een feestje om de ringen uit te zoeken. Ook een hele snelle levering, veel sneller dan eerst aangegeven. We hadden ze al binnen 3 weken. Kortom: top!

Angela en Ferry Dikhoff - op 24 april 2021
Wij zijn erg goed en vriendelijk geholpen en zouden Trouwringen Zeeland zeker aanraden. Er was ruime keuze aan ringen en wij hebben prachtige ringen gehaald van edelstaal.

Lindy & Joris - op 17 april 2021
Super tevreden! We hebben de (hele uitgebreide) collectie mogen zien en ervaren, onder begeleiding van een professioneel advies. Daarnaast is de ontvangst en het contact erg prettig.

Ronald en Eveline - op 17 april 2021
Via tpw bij Oliver terecht gekomen. Oliver is een warme man die je alle ruimte geeft om de ringen te kiezen die bij je past. Neemt de tijd, adviseert indien nodig. Erg prettig in de omgang. De ringen zijn fantastisch, willen ze eigenlijk nu al om i.p.v. pas met de bruiloft ;). We zouden iedereen aanraden om een afspraak te maken bij trouwringen zeeland! 

Anoniem - op 16 april 2021
Ruim assortiment, prettige en vlotte samenwerking.

Anoniem - op 14 april 2021
Mijn verloofde en ik hebben samen onze ringen hier gekocht. Een ontspannen, spontane, vriendelijk en fijn ontvangst van Olivier! Hij luistert goed naar de wensen en hij neemt de tijd voor je. Door deze ontspannen sfeer hebben we ook gezellige gesprekken gevoerd over de verdere voorbereidingen van ons huwelijk en daarover leuke ervaringen gedeeld.

Anoniem - op 2 april 2021
Fantastisch geholpen en super snelle levering! Denken goed mee in onze wensen en mogelijkheden!

Anoniem - op 31 maart 2021
In een rustige en aangename setting zijn we geholpen met het maken van de keuze voor onze trouwringen. Een bijzondere ervaring voor een bijzonder moment. We zijn ontzettend blij dat we naar Trouwringen Zeeland zijn gegaan en zijn erg tevreden met onze keuze voor een set prachtige en bijzondere ringen. Wij bevelen hen van harte aan!

Anoniem - op 31 maart 2021
We zijn blij met onze mooie trouwringen en kunnen niet wachten tot de grote dag daar is en dat we ze kunnen gaan dragen! Ondanks de coronatijd werden de ringen snel geleverd. Dank voor de service.

Anoniem - op 28 maart 2021
Heel goed geholpen, ruim de tijd genomen en snelle levering. Top!

Anoniem - op 26 maart 2021
Goede service en heel snel. Mooie ringen ontvangen waar we erg blij mee zijn!

Dylan de blij en Robin van Duyvenbode - op 12 maart 2021
Perfect geholpen in een korte tijd alles super geregeld echt top !!

Rene en Simone - op 12 maart 2021
Fijn en zeer persoonlijk advies zonder overweldigd te worden door teveel keuze. Oliver begreep wat we zochten en we hadden dan ook snel onze ringen gevonden!

Lisa ten Have - op 6 maart 2021
Een erg leuke en persoonlijke advies,

Jaron en Ellis - op 17 februari 2021
Fijn en snel geregeld.

Mertijn & Silvana - op 15 februari 2021
We zijn voor de verlovingsring al naar Oliver geweest en dit was ons zo goed bevallen dat we ook voor onze trouwringen zijn gegaan! Oliver geeft fijn en rustig uitleg over de mogelijkheden en laat de keuze echt bij het bruidspaar zelf. Wij kregen het gevoel dat er heel veel mogelijkheden waren en dat wij alle tijd kregen om tot een goede keuze te komen. We raden Trouwringen Zeeland bij iedereen aan die op zoek is naar goed en eerlijk advies in een rustige omgeving (zonder in een volle winkel te moeten kiezen) 

Ester Snoeij - op 12 februari 2021
Top service Snelle levering

Matthias & Annemarijn - op 3 februari 2021
Ook in deze corona tijd is er nog veel mogelijk! Het uitgebreide assortiment zorgde ervoor dat we hier hebben kunnen slagen. En vervolgens een snelle levering, zonder problemen.

Larissa en Mike - op 1 februari 2021
Trouwringen uitzoeken zoals het hoort! Fijne omgeving en je krijgt goede en volledige informatie. Hoe ziet je ring eruit na 10 jaar, welke maat moet je kiezen. Echt super geholpen. Ruim assortiment met goede adviezen

Edwin & Erwin - op 28 januari 2021
Toffe en persoonlijke trouwring specialist met voor iedereen iets wils. Wij zijn onwijs blij met onze ringen!!

Anoniem - op 25 januari 2021
In 1 woord: fantastisch! Echt een aanrader!

Arieke en Bennie - op 25 januari 2021
Zeer aangename eerste kennismaking. Waar we eigenlijk van plan waren om ons te oriënteren op trouwringen zijn we ook gelijk geslaagd. Op vakkundige wijze zijn we door een uitgebreide selectie ringen geleidt en hebben een prachtig paar uitgekozen die helemaal aan onze wensen voldoet. Op alle vragen kregen we een eerlijk antwoord. Gevoel dat we goed geslaagd zijn. Vandaag onze pronkstukken op mogen halen en nu wachten tot april zodat we ze elke dag kunnen dragen. 

Eva & Twan - op 25 januari 2021
Een absolute aanrader. De afspraak was snel gemaakt en we werden door Oliver goed geholpen. Ze hebben een hele ruime keuze aan ringen. Wij hebben hier onze prachtige ringen uitgekozen. Dankjewel hiervoor.

Maikel van den Brink - op 25 januari 2021
Zeer vriendelijke mensen. Er is veel mogelijk, ik wilde graag op korte termijn mijn vriendin ten huwelijk vragen en kon gelukkig dummy ringen meenemen. Na het bestellen was de ring erg snel binnen, en van prachtige kwaliteit! Zeker een aanrader.

Marco & Anne - op 31 december 2020
Snelle levering en zeer goede service op maat. Tevens hele vriendelijke mensen. Aanrader!

Anoniem - op 28 december 2020
Mooie ring, snel geleverd en flexibele afhandeling! Dik tevreden!

Rik en Julia - op 24 december 2020
Fijn geholpen en heel blij met het eindresultaat! Zeker aan te raden!

Peter van Kessel en Jolanda nooyens - op 19 december 2020
We zijn zeer tevreden heel veel dank peter en Jolanda

Anoniem - op 14 december 2020
Wat was er veel keus! Maar we zijn ontzettend goed geholpen bij het vinden van onze ringen. Olivier neemt alle tijd en dat is heel prettig. De ringen waren sneller binnen dan verwacht dus dat was ook leuk! Kortom: een aanrader!

Anoniem - op 13 december 2020
wouw wat een keuze geweldig gewoon. En wat nemen ze de tijd om te zoeken voor ieder budget is er wel een ring te vinden. Ook wij zijn geslaagd voor onze ringen. Leuke opzet zo goede sfeer echt een aanrader

Stefan & Kirsten -  op 11 december 2020
Wij maakten zonder verwachtingen een afspraak bij Trouwringen Zeeland. De afspraak was snel gemaakt en het overtrof al onze verwachtingen. Oliver nam ruim de tijd om ons te helpen en luisterde echt naar onze wensen. De sfeer was heel huiselijk en er was geen tijdsdruk, veel persoonlijker dan een grote zaak. Ook bij het ophalen was het weer de ontspannen sfeer. We hebben een heel goed gevoel over deze ervaring en zijn enorm blij met onze keuze, zowel voor ringen als winkel.

Mick en Fabienne - op 9 december 2020
Een absolute aanrader en met recht trouwingenspecialist ! Wat een prachtige ringen hebben wij uit mogen kiezen bij trouwringen zeeland. Het maken van een afspraak verliep soepel en snel door de flexibiliteit van Oliver, ondanks dat wij uit NH vandaan kwamen. En wat een keuze! Veel meer dan op de site staat, echt voor ieder wat wils. Door de kennis, eerlijkheid en het geduld van Oliver zijn wij naar huis gegaan met prachtige ringen. Wij zijn jullie erg dankbaar voor een aandenken die wij ons hele leven bij ons zullen dragen. Liefs, Mick en Fabienne

Jelle en marijse - op 3 december 2020
Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Een leuke afspraak gehad, waar er keuze zat was van alle soorten ringen. Was volledig afgestemd op onze smaak en budget. Zeer vlotte levering ook

Astrid Zielst - op 10 november 2020
Wij zijn zeer tevreden. De ringen zijn supermooi. En dat allemaal thuis uitgezocht met een uitstekende vakman, onze dag kan zeker niet stuk met deze mooie ringen

Kees en Kimberly - op 31 oktober 2020
Van de week onze trouwringen op wezen halen. Een warm welkom, met een bakje koffie. Er wordt rustig de tijd genomen om wensen te bespreken, verschillende ringen worden je laten zien. Ruime collectie en voor ieder wat wils, in verschillende prijsklassen, hier wordt na aangeven ook echt rekening mee gehouden. Bij het ophalen na te hebben laten graveren fijn advies voor het onderhoud. Dik tevreden!

Martijn en Irma - op 15 oktober 2020
Trouwringen Zeeland is zelfs bij ons thuis geweest. Van te voren hadden wij aangegeven welke smaak wij hadden en zij hebben hier een collectie van meegenomen. Super dat je een afspraak aan huis kan maken en dat zo je wensen worden besproken! Een aanrader voor iedereen die niet erg in de buurt woont en toch een set ringen of sieraden uit de collectie van Trouwringen Zeeland wil! Ook de advisering thuis was erg prettig en deskundig. Wij zijn zeer tevreden.

Tim & Marina - op 10 oktober 2020
We hebben bij Trouwringen Zeeland mooie Carbon ringen gekocht, en zijn hier echt super tevreden mee!

Bob Broekhuis - op 29 september 2020
Zeer vakbekwaam. Keurig ontvangen en een goed advies gedaan op onze wensen. Binnen 2 weken aangetekend en verzekerd ontvangen en volledig naar onze wens. Ik zou dit een ieder die gaat trouwen adviseren om snel een zorg minder te hebben. In alle materialen zeer ruim assortiment. Keurig na gebeld of alles naar wens was voor onze mooiste dag!!

Josja en Eva - op 27 september 2020
Wij zijn heel tevreden met Trouwringen Zeeland! We wilde graag titanium/carbon ringen en hadden nog geen winkel gevonden die hiervan ook een aantal ringen had liggen om te passen. Trouwringen Zeeland gelukkig wel! Oliver kon ons goed adviseren over de breedte van de ringen en de materialen. Vandaag hebben we onze ringen opgehaald (+/- 6,5e week na het bestellen waren ze klaar). I.v.m. reistijd en beurzen kon er ook een uitzondering gemaakt worden waardoor we de ringen op zondag konden ophalen - heel fijn! De ringen zijn top - helemaal volgens verwachting. We moeten nog even wachten (trouwen pas in juni 2021) maar als het dan zover is hebben we topringen. Ook heel fijn - de garantie geldt vanaf de trouwdatum, dus pas vanaf het moment dat we de ringen gaan dragen.

Hans en Ingrid Kolenbrander - op 27 augustus 2020
Dichter bij een in-shop ervaring kom je niet. Reageert snel, persoonlijk, denkt mee, en doet extra moeite waar nodig. Absolute aanrader :)

Marin - op 8 augustus 2020
Mooye Trouwringenspecialist ontmoet op een trouwbeurs. Ze zijn heel open in de informatie voorziening. Bij hen op locatie was er heel veel uitzoek en kregen we heel veel ringen te zien en mochten we alles passen. Olivier zorgt ervoor dat je niet verzuipt in de keuze en geeft goed advies. Wij hebben de ultieme ringen gevonden!

Veronique Jansen - op 6 augustus 2020
Het was een eindje rijden maar het was het meer dan waard. We werden zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. Alles met de hygiëne maatregelen in acht neming. Na een fijn kennis making gesprek onze wensen verteld. Wij kregen goed advies over de materiaal keuze en de keuzes binnen ons budget. Er was een zeer ruime keuze aan ringen. Voor ieder wat wils! We hebben de afspraak als prettig en ongedwongen ervaren en zijn ontzettend blij met onze trouwringen.

Edouard & Rozi - op 5 augustus 2020
Erg tevreden over de 'trouwringenspecialist' waar wij onze trouwring hebben gekocht. Duidelijke website, prima ontvangst en goed geholpen! Afspraak maken kon op de korte termijn en op het gewenste moment. Zeker een aanrader wat ons betreft!

Hamed & Nicky - op 15 juli 2020
We zijn supergoed geholpen met de keuze van onze ringen. Er was een ruime keuze en er wordt echt de tijd genomen. Ook word alles open en eerlijk besproken over en uitgelegd over het materiaal zodat we daarop de juiste keuze konden maken. De ringen waren sneller klaar dan verwacht , hoe fijn is dat. Zeker een aanrader om hier in Zeeland je trouwringen te halen. 

Peter & Annemieke - op 12 juli 2020
We zijn heel goed geholpen. Heel persoonlijk, alles op afspraak. Heel veel keuze en geslaagd voor hele mooie trouwringen.

Rowan & Dirma - op 22 juni 2020
Groot aantal en diversiteit van ringen. We zijn goed geholpen, er werd goed naar onze wens geluisterd met resultaat. Echt een aanrader!

Kayleigh & Jari - op 15 juni 2020
Wij zijn onwijs goed geholpen. Was echt een mooi speciaal moment om onze trouwringen uit te zoeken. Was super snel geleverd

Kelly - op 13 juni 2020
We zouden gister (12 juni) trouwen. Wij hadden onze ringen al voor de corona crisis uitgezocht. Ruim van te voren (ik meen in maart) werden we gebeld of we de ringen nog wilden laten graveren voor het geval ons huwelijk niet op de geplande datum door kon gaan. Op dat moment dachten we hier zelf totaal nog niet aan. Blij dat we er toch voor gekozen hebben om nog niet te graveren. Ik vind het super netjes dat we hierover zijn gebeld! De service was goed en klantvriendelijk. Erg flexibel qua openingstijden en dat is ook erg prettig. We hebben nu wel ringen die nog een jaar in het doosje blijven zitten. Wij zijn erg tevreden!

Gerard & Carianne Meeuwse - op 30 mei 2020
We zijn super fijn geholpen . En geslaagd voor onze trouwringen

Corné & Annelies - op 29 mei 2020
We werden vriendelijk ontvangen, goed geholpen, men nam alle tijd voor ons. Totaal niet opdringerig. Wij zijn uiterst tevreden met het resultaat.

Jeroen & Sharona van de Werfhorst - op 23 mei 2020
Goed begeleid in de zoektocht van onze ringen, voldoende keuze in prijs en kwaliteit.














 



Onze service

  • Gratis verzending
  • Levering in Nederland én België
  • Veilig betalen
  • Scherp geprijsd
  • Snelle levering, spoedlevering mogelijk
  • Gratis luxe ringendoos
  • Gespreid betalen mogelijk
  • Uitstekende (na)service
  • Levenslange materiaal garantie
  • Echtheidscertificaat goud en diamant(en)
  • Ook afspraak bij u thuis mogelijk

Contactgegevens

  • Trouwringen Zeeland
  • Postbus 144
  • 4300 AC Zierikzee

Showroom op afspraak:
Kerkring 1
4306 CJ Nieuwerkerk